Over ons

Reijnen Media is een drukkerij die al jaren gevestigd is op het industrieterrein Legmeer in Amstelveen. Wij willen graag uw verwachtingen, keer op keer, overtreffen. Daar zijn wij elke dag mee bezig. Vanuit die gedachte investeren wij in mensen, machines, technieken en oplossingen. Wij combineren moderne productiemethoden met ‘ouderwetse service’. Onze adviseurs komen graag bij u ‘aan huis’ om met u van gedachten te wisselen hoe het hoogst mogelijke resultaat gerealiseerd kan worden. Kortom, in uw belang combineert Reijnen Media de dynamiek van de allernieuwste technologie met de bijna ouderwetse aandacht en service van een familiebedrijf.

Vakmanschap/Drukwerk

Wij hebben een bak aan ervaring en gebruiken die om klanten op maat te adviseren. Zo weten we zeker dat we unieke grafische producties leveren die communicatie tot leven roepen. Papier heeft voor onze mensen geen geheimen en dat geldt ook voor drukprocessen. Daarbij zetten we in op kwalitatief drukwerk en producties die uw doelen waarmaken. En waar wij als vaklieden zelf ook trots op kunnen zijn. Dat doen we door passie te combineren met de beste papierkeuze, moderne grafische technieken en de juiste finishing touch.

Onze specialisten zijn bekend met alle fijne kneepjes van het vak.

Bij Reijnen Media staan vakmanschap, persoonlijk advies en maatwerk centraal. De Reijnen Media specialisten drukken alle typen en oplages drukwerk. Door ons arsenaal aan drukpersen kunnen wij elke opdracht, groot of klein, op de beste en meest doeltreffende manier realiseren. Er wordt gedrukt met uiterst geavanceerde offsetpersen. Naast ons apparatuur kunnen we niet zonder de kennis, ervaring en passie van onze werknemers. Onze ervaren specialisten gaan niet zomaar aan de slag, want effectieve grafische communicatie lukt niet als we niet weten wat u wilt. Op het moment dat duidelijk is wat er specifiek gevraagd wordt, kunnen onze professionals echt iets toevoegen. Dat is steeds ons vertrekpunt. Ook als het advies- en offertetraject daardoor net iets langer duurt. Wij vinden dat nodig om zeker te weten dat alles klopt en u krijgt wat u van ons mag en moet verwachten. Opdrachtgevers laten hier onder andere hun huisstijlen en reclamedrukwerk zoals folders en brochures, catalogi, jaarverslagen, jubileumboeken, prijscouranten, tijdschriften en periodieken drukken. Alle extra technische en/of afwerkmogelijkheden zijn aanwezig of worden door ons verzorgd.

Continuïteit

Met een verleden van 100 jaar binnen de grafimediabranche hebben wij al veel veranderingen gezien en meegemaakt. Dit kwam door de komst van digitale processen en online ontwikkelingen. Het is lastig als ‘ouderwetse’ drukkerij om mee te gaan met deze nieuwe ontwikkelingen. Zo is ons doel om de moderne productiemethodes te combineren met ‘ouderwetse’ service om de wensen van de klanten te kunnen vervullen. Dit is ook de reden dat ons aanbod qua producten en diensten in de afgelopen jaren uitgebreid is.

Door in te spelen op de ontwikkelingen binnen de markt zijn wij geleidelijk met de tijd mee gegaan en kunnen op deze manier dezelfde kwaliteit en service leveren. Reijnen Media heeft een trouwe groep klanten, waarvan sommigen al meer dan 40 jaar met ons samenwerken.

Naast de huidige groep klanten staan wij uiteraard ook open voor nieuwe relaties. Iedereen die wensen heeft over drukwerk kunnen met hun vragen en bestellingen bij ons terecht.

Chat openen
1
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?