Presentatie

Roll-up banner – van XXL tot A4 formaat

Breng uw boodschap tot leven met onze, op maat gemaakte, roll-up banners. Compact, draagbaar en indrukwerkkendl, onze banners zijn perfect voor elke presentatie. Kies uit diverse formaten en hoogwaardige materialen om uw merk of boodschap op een professionele en opvallende manier te presenteren.

Afdrukken op Maat; 
Materialen voor unieke presentaties!

Elke presentatie is uniek is en vraagt om specifieke materialen die de boodschap kracht bijzetten. Wij bieden een breed scala aan afdrukmogelijkheden op materialen zoals foamboard, forex en dibond. Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke presentatie, een educatief project of een kunstzinnige tentoonstelling, wij hebben de juiste oplossingen!

Creëer impact met onze inhakerwand

Geef uw presentatie een moderne uitstraling en maak impact met behulp van de inhakerwand. De verwisselbare panelen zorgen voor een flexibel product dat zich aanpast aan veranderende behoeften. Door de koppelbare panelen kunnen diverse formaten worden gecreëerd.

Onbeperkte mogelijkheden met de vervangbare panelen

Het unieke ontwerp van de inhakerpaal biedt vele mogelijkheden met de vervangbare panelen kunt u gemakkelijk uw boodschap aanpassen aan verschillende evenementen en campagnes waardoor uw investering nog meer waarde krijgt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze uitgebreide collectie producten die uw campagnes en presentaties naar nieuwe hoogten tillen?

Chat openen
1
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?